Jungbo Gård
STARTDJURENGÅRDENBOENDE KURSERAKTIVITETERHITTA OSSGÅRDSBUTIKKONTAKT
Mer information

TA MED DJUR Självklart får Fido och Misse följa med. De får inte gå lösa på tomten men i skog och mark får ni släppa dem enligt Jaktförordningen (dvs 21 augusti-29 februari). Kaninen, marsvinet, hamstern etc är givetvis också välkomna!
HANDDUKAR Handdukar ingår. Ta gärna med egna badlakan om ni vill ligga ute och sola. Våra handdukar mår bäst om de får stanna i badrummet.
SÄNGLINNE Lakan ingår när ni bor hos oss.
FRUKOST Frukost ingår också när ni bor hos oss.
SJÄLVHUSHÅLL Enklare självhushåll är möjligt, i Drängstugan finns järnspis, kylskåp, microugn, vattenkokare och kaffebryggare samt dubbel kokplatta.
RÖKNING Rökning är inte tillåten i Drängstugan eller i duschen/på toaletten.
ALLERGIER Eftersom kohagen ligger ett par meter från Drängstugan och eftersom vi tillåter medhavda djur, kan vi tyvärr inte rekommendera att ni som har pälsdjursallergier bor hos oss. Vi har ganska mycket björk och andra träd på tomten, så om ni har pollenallergier ber vi er besöka oss andra tider än just under pollensäsongen. Om ni har matallergier, ber vi er meddela oss det.
RÖRELSE-HINDRAD? Drängstugan är från sekelskiftet 17-1800 och eftersom vi försökt bevara så mycket som möjligt av den gamla stilen, är det svårt att bo i stugan om man använder rullstol. Trappstenen framför stugan har ett ganska högt steg och dörren har en rejäl tröskel. Dusch och toalett finns ca 30 meter bort och där är det två trappsteg upp för att komma till dörren.
INTERNET Har ni med en laptop med USB-port får ni tillgång till vårt trådlösa bredband.
HANTVERK Marias hantverk, biscotti och marmelader finns till försäljning. Sortimentet varierar över säsongen och är inte fullständigt vintertid.

© 2004-2006 Jungbo Gård [info om sidan] [till toppen]